Karta av företagets position

Mina Strumpor

Vretvägen 13, 1 tr.

SE-142 34 Skogås

 

Tel. 072-968 67 97

Mejl: info@minastrumpor.se

Vi är på plats mån – fre kl. 9-12 & 13-17 (vardagar)

Vanliga frågor - FAQ

Här hittar du svar på de vanligaste frågor.

Ring gärna 072-968 67 97, så hjälper vi dig att välja rätt produkt. Själva beställningen behöver du dock göra själv online. Våra telefontider är vardagar, kl. 9-12 & 13-17.

Du får gärna skriva i meddelandefältet vilket DHL ombud vi ska skicka till. Gärna butikens namn och ort i fallet att det finns flera DHL ombud i samma stad.

OBS: det är inte möjligt att välja ett PostNord ombud. DHL levererar inte dit.

PostNord varubrev skickas hem till din brevlåda. Skulle paketet vara för stort för brevlådan levererar de till ditt närmaste ombud.

Väljer du DHL, så finns det ingen möjlighet för hemleverans.

Du kan betala med Klarna faktura, direktbetalning, kreditkort och Swish. Dessa betalningsmetoder är gratis för dig.
 
Betalning via Klarna med förlängd betalningstid eller delbetalning finns också att välja, men dessa är inte gratis.

Det går bra. Skriv gärna i meddelandefältet när du vill hämta. Vi behöver vanligtvis inte längre än 30 minuter för att packa din beställning.

Vi är på plats vardagar måndag – fredag från kl. 9-12 & 13-17. Ring när du är framme (072-9686797), så kommer vi till dörren med paketet.

Det finns ingen butik på plats, endast vårt kontor och lager.

Ja. Vänligen ring direkt (eller mejla efter kontorstider).Så länge paketet är inte skickad än, kan vi ändra din beställning.

Tyvärr kan vi inte ändra beställningar som redan skickats. Är paketet redan på väg, behöver du göra en retur och en ny beställning för produkten som du vill ha istället. Fraktkostnader debiteras för byten.

Vi har tyvärr ingen möjlighet att förpacka produkter som present. Du kan dock skriva en hälsning till mottagaren i meddelandefältet när du går till kassan. Meddelandet skriver vi ut och skickar med i paketet.

Vi skickar din beställning samma dag om beställningen och betalningen görs innan kl. 11 (vardagar). Leveranstiden inom Sverige är vanligtvis 1-3 vardagar. Storstäderna brukar komma fram nästa vardag, för öarna eller glesbygden är det 3 dagar.

Här hittar du DHLs leveranstidsräknare (vi skickar från postnummer 142 34).

Vi levererar inom Sverige. Aktuellt har vi tyvärr ingen möjlighet att leverera till andra länder.

BESTÄLLVÄRDE FRAKT
1 – 690 SEK från 49 SEK
Över 690 SEK GRATIS
Vid avhämtning i Skogås GRATIS

Ordervärdet som gratis frakt baserar på är produktpriset efter eventuella rabatter.

Om du vill byta en vara returnerar du varan du inte vill ha som vanlig retur. Du betalar returfrakten. Lägg gärna en kopia på din faktura eller följesedel i paketet. Vi krediterar produkten så snart den har kommit tillbaka.

Sedan gör du en ny beställning för produkten du vill har istället. På det sättet kan vi skicka varan direkt och du kan vara säkert att den inte säljer slut under tiden.

Vi skickar din beställning samma dag om beställningen och betalningen görs innan kl. 11 (vardagar). Leveranstiden inom Sverige är vanligtvis 1-3 vardagar. Storstäderna brukar komma fram nästa vardag, för öarna eller glesbygden är det 3 dagar.

Här hittar du DHLs leveranstidsräknare (vi skickar från postnummer 142 34).

Du kan ångra dig och returnera din beställning inom 30 dagar utan att ange något skäl. Varan ska vara oprövad, utan skada och i originalförpackningen inklusive alla produktetiketter. Ångerfristen börjar den dagen du tar emot varan.
 
Maila oss gärna i förväg att du vill göra en retur (info@minastrumpor.se). Lägg gärna en kopia av fraktsedeln i paketet, så kan vi matcha returen snabbare.
 
Du står för fraktkostnaden för returen. Om du önskar kan vi skicka en returetikett via mejl (om du inte har skrivare kan DHL’s ombud skriver ut etiketten åt dig). Kostnaden för returfrakten är 89 kr inkl. moms, och vi debiterar kostnaden från återbetalningen.
 
Returnerar du hela beställningen, krediteras även frakten som du har betalat när du beställde.
 
Du kan också köpa frakten själv, i så fall debiterar vi ingen returfrakt.
 
Returadressen är:
WWB Hängmatta & mer AB/ Wiebke Buschmann
Tel. 072-9686797
Vretvägen 13, 1 tr.
14234 Skogås
 
 

Vi återbetalar när vi har fått varan tillbaka (så snart vi hinner och vanligtvis är det samma/nästa arbetssdag) eller inom 15 dagar mot inlämningsbevis.

Använder du våra returetiketter får vi paketet levererad till företaget, då går det snabbt med krediteringen. Skickar du själv och paketet hamnar hos ett ombud, behöver du räkna med en extra vecka. Vi åker till ombudet 1 gång/vecka.

Du får återbetalning på samma vägen som du betalde, dvs om du betalde via Klarna, kommer även återbetalning sker via Klarna. Betalde du med kreditkort, får du återbetalningen till ditt kreditkort.